Filosofi

Der er mange måder at opnå forandring på, og det handler først og fremmest om, at du har dig selv med – dit sind, hjerte og sjæl – på lige fod med din krop – så du opnår en krop i balance.

Sundhed kommer indefra, hvorfor vi ofte skal starte med at nedbryde gamle vaner og tanker, så vi kan bygge et nyt og stærkere fundament op og finde kærligheden til os selv for derigennem at blive bedre til at passe på os selv.

Når først du har skabt en indre balance – finder du vejen til et varigt sundt og stærkt liv.

Vejen kan være lang og sej – men hvis du ser det hele i et større perspektiv – vil det lykkes!

Antiinflammatorisk livsstil er bl.a. et liv med bedre humør, mere energi, mindre oppustethed, bedre fordøjelse, pænere hud, stabilt blodsukker, mindre sukkertrang, vægttab, bedre nattesøvn, mindre svær træthed ved kroniske inflammatoriske sygdomme, færre smerter og meget mere.

Funktionel træning bygger på filosofien om, at den menneskelige krop er skabt til at bevæge sig. Jeg arbejder med at forbedre naturlige bevægemønstre, som du allerede laver eller kan få brug for i dit daglige liv.

Jeg kombinerer bl.a. styrke, hastighed og power med f.eks. balance, smidighed og reaktionsevne i samme øvelse. Desuden lægger jeg også meget vægt på en holistisk tilgang, hvor kost, psyke og restitution også spiller en vigtig rolle, ligesom det er vigtigt, at træningen er udfordrende, sjov og afvekslende.

Målet er at gøre hele din krop velfungerende, antiinflammatorisk, sund og stærk – men forandring tager tid og kræver mental omstilling og er IKKE et quick fix!