En personlig beretning

Efter endt graviditet og barsel, hvor fokus var min søn og ikke mig selv, besluttede jeg, at det nu skulle være min tur til at blive prioriteret. Jeg var ikke tilfreds med mit spejlbillede og mit tøj sad ikke, som det skulle. Jeg følte mig svag i min krop og længtes efter at føle mig stærk, som jeg gjorde tidligere, hvor jeg var en meget aktiv sportsudøver. Op til min graviditet var mit fokus primært mit arbejde, som på det tidspunkt betød en del pendling, og træningen var derfor blevet mere og mere nedprioriteret.

Jeg overvejede at melde mig ind i et fitnesscenter igen, men kunne mærke, at det ikke ville være det rigtige. Jeg var top motiveret for, at der nu skulle ske noget, men vidste samtidig, at jeg havde brug for et spark bagi. Jeg havde brug for én at have en aftale med, én der kunne presse mig til at nå mine mål med effektiv træning og én der kunne vedholde min motivation.

Derfor besluttede jeg mig for at investere i et forløb med en personlig træner og ikke bare et fitness abonnement. 

Jeg besluttede at købe et forløb på 5 uger hos Karina til at starte med for at komme godt i gang. I hele mit forløb trænede jeg 2 gange om ugen med Karina og 1 gang selv.

Da jeg startede på de 5 uger, havde jeg ikke forinden defineret et endeligt mål. Jeg havde brug for først og fremmest at komme i gang og ikke først sætte mig et uoverskueligt mål langt ude i fremtiden, da jeg på det tidspunkt synes alt over 5 kg. var uoverskueligt. 

Karina var super god og støttende og fornemmede hurtigt, at jeg ikke havde brug for at sætte mig et endeligt slutmål på dette tidspunkt, men havde behov for “de små sejre” for at forblive super motiveret. Derfor satte jeg kun delmål for mig selv igennem hele forløbet. 

Det blev til 4 forløb i alt, et samlet vægttab på 21,6 kg., 94,5 cm mindre fordelt på hele kroppen og et BMI der rykkede sig fra 29,2 til 22,5 på godt 6 mdr. På intet tidspunkt føltes det surt og demotiverende – tværtimod!

Fra dag ét var Karina super god til at lave et tilpasset træningsprogram til mig, som var tilpas hårdt og udfordrende, men samtidig også sjovt! Jeg ville uden tvivl have opgivet i starten, hvis ikke jeg havde haft Karina ved min side. 

Det var pisse hårdt at komme i gang med træning, og jeg skulle vænne mig til mine nye kostprincipper. Jeg blev presset til max til alle mine træninger, men da jeg kunne både se og mærke tydelige resultater i min krop, allerede efter den første uge, var motivationen kun større. Jeg fik hurtigt mere energi, døjede ikke med lavt blodsukker sidst på eftermiddagen, som jeg ofte ellers har gjort, og begyndte hurtigt at føle mig mere stærk. 

Det har været vigtigt for mig at finde en god balance for kost og træning, som også skulle passe ind i en travl hverdag. Jeg har fra starten arbejdet med en balanceret kostomlægning, hvor jeg tydeligt kunnet mærke i min krop, når jeg havde spist og drukket noget, som ikke var godt for mig, og har derfor ikke set det som “et svært projekt” at lave om på mine gamle vaner.

Igennem hele forløbet har Karina været en fantastisk og super kompetent træner, coach og support! Jeg har hele tiden følt en stor tillid og gensidig respekt. Det har altid været nemt at tale om alle tanker, udfordringer og sejre, som er kommet undervejs i forløbet. 

Jeg vil til enhver tid anbefale Karina som personlig træner. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi tænkt, jeg ville opnå disse resultater, inden jeg gik i gang med forløbet, og kan kun takke Karina for at have bevaret min motivation og været min støtte hele vejen igennem. Ikke kun har hun hjulpet mig igennem dette forløb, hun har også formået at give mig nye gode kostvaner, som hele familien nyder godt af. Træning er nu blevet en integreret del af min hverdag – også selvom jeg nu er på egen hånd.

De allerbedste og varmeste anbefalinger herfra!
Majken Haar