Introduktionstime

BOOK EN UFORPLIGTENDE SAMTALE!

Hvad er dine udfordringer, og hvorfor er du kommet?

Tilbyder lige nu en gratis telefonisk præsentation/introduktion på ca. 45 min. (Normalpris 700.-) hvor du introduceres til “Din journal”, et værdifuldt redskab til at følge din udvikling.  

“Din journal” laves på baggrund af et spørgeskema, du har besvaret forinden. Hvis du efter samtalen siger ja til et forløb med mig, sender jeg efterfølgende mine anbefalinger til dig.

Derudover kort introduktion til antiinflammatorisk livsstil – intelligent mad og bevægelse.

Når du siger ja til et livsstilsforløb med mig, siger du ja til en livsstilsændring, hvor du vil blive sundere, stærkere, opleve mere velvære, overskud og energi.

Tør du sige nej?

Personligt forløb

  • Du får 10×50 minutters coaching i antiinflammatorisk livsstil og funktionel træning med intelligent bevægelse i fokus 2-3 x om ugen fordelt på 4-5 uger
  • Tilpasset træningsprogram
  • Coaching, motivation og opfølgning i processen
  • Måling af livvidde og evt. centimeter på kroppen først og sidst i forløbet

Forløbet er for dig, som virkelig har lyst til at ændre din livsstil, rykke dig mentalt og fysisk og opnå en sund antiinflammatorisk og stærk krop en gang for alle.

Træningen foregår primært på trænings station Jagtvej i Fælledparken, men særlig aftale kan indgås.

Prisen for dette er 6500,- kr. Beløbet betales før opstart af  forløb.

Mange har lyst til at fortsætte efter endt forløb. Derfor kan du efterfølgende købe endnu et forløb eller købe enkelttimer, dog med fremmøde min. en gang om ugen. Timepris herefter er 700,- kr

Personligt forløb for den ambitiøse

  • Du får 30×50 minutters coaching i antiinflammatorisk livsstil og funktionel træning med intelligent bevægelse i fokus 2-3 x om ugen
  • Tilpasset træningsprogram
  • Coaching, motivation og opfølgning i processen
  • Måling af livvidde og evt. centimeter på kroppen undervejs i forløbet

Forløbet er for dig som virkelig har lyst til at ændre din livsstil, rykke dig mentalt og fysisk  og opnå en sund antiinflammatorisk og stærk krop en gang for alle, og som har indset, at det kræver et længere forløb.

Træningen foregår primært på trænings station Jagtvej i Fælledparken, men særlig aftale kan indgås.

Prisen for dette er 18000,- kr. Beløbet betales før opstart af forløb. Betaling i rater kan evt. aftales. 

Mange har lyst til at fortsætte efter endt forløb. Derfor kan du efterfølgende købe endnu et forløb eller købe enkelttimer, dog med fremmøde min. en gang om ugen. Timepris herefter er 700,- kr.

Karina Ekvall